Auktioner

Det är enkelt att handla på auktion hos Munkedal Auktioner. Alla våra auktioner sker helt online, vilket innebär att du bjuder i realtid på objekten, var du än befinner dig i världen. Vårt system är anpassat för att fungera med både datorer, surfplattor och smartphones. Det är lätt att hålla koll på när vi har en auktion. Varje objekt har en sluttid, och det är möjligt att bjuda fram till den tiden. Vid budgivning under stängningsminuterna förlängs sluttiden så att du alltid har två minuter på dig att svara på budet.


Först måste du registrera ett konto hos oss, du får ett mail från oss med dina kunduppgifter. Kan du inte komma in på ditt konto? Välj ditt glömda lösenord och följ instruktionerna i e postmeddelandet du får. Tänk på att e-post och fakturor från oss ibland hamnar i spam eller i skräpposten, se även där! Du kan lägga bud och köpa på vår auktion genom att registrera dig på hemsidan eller på plats under visning. Det bud som ges är bindande! Efter att ha vunnit budet skickas fakturan via e-post, inkallade objekt kan även ses under Mina sidor.

Du kan betala via Swish, bankgiro eller kreditkort på plats när du hämtar ut dina objekt. Betalning och avhämtning ska ske inom 7 dagar efter auktionens slut.

Om varorna inte hämtas eller avtalas tillkommer en förvaringsavgift på 50 SEK inkl. moms per objekt och dag. Faktura skickas ut mot extra kostnad för lagring.


Avgifter

På klubbat belopp tillkommer en avgift på 30 SEK, samt en inköpsprovision på 20% inklusive moms.

Om ett objekt klubbas för 1000 SEK tillkommer en inköpsavgift på 200 SEK, samt en avgift på 30 SEK. Detta innebär att inköpskostnaden SEK 1000 + inköpsavgift SEK 200 + slagavgift 30 SEK = 1230 SEK.

När du hämtar, ta med egen förpackning och bärhjälp. Möbler, stora tavlor och glas måste hämtas i Munkedal.

Kontakta oss

Inför en försäljning är du välkommen att besöka våra lokaler, kontakta oss via telefon eller mail för en första kontakt och rådgivning. Du når oss på 0760-05 46 70 eller via mail info@munkedalauktioner.se

Kontakt

Munkedal Auktioner AB

Lerbergsvägen 2

455 91 Munkedal

+46 760-05 46 70

info@munkedalauktioner.se

Öppettider

Måndag kl 11:00-16:00

Torsdag kl 14:00-18:00

Lördag kl 11:00-15:00

Övriga dagar tar vi emot efter överenskommelse

© Software Copyright 2024 Skeleton. All rights reserved.